IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралица Елизабет в социалните мрежи: Налага се всички да променим навиците си

21 март 2020 16 30

Тя и принц Филип се изолираха в Уиндзор

Снимка: БГНЕС

След като стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл са под карантина в Канада, както и че принц Уилям и Кейт Мидълтън се грижат за децата и тяхното домашно образование и кралица Елизабет Втора коментира как се справя с живота в изолация.

Тя потвърди, че живее в сложна ситуация, която е такава и за целия свят и потвърди, че заради заплаха от коронавирус по-рано се е отправила към замъка Уиндзор. Официалното обращения на кралицата се появи в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

„Ние с Филип разбираме, че много семейства и отделни граждани във Великобритания и по света навлизат в период на сериозно безпокойство и несигурност. На всички ни се налага да променим навиците и ежедневните дейности в полза на обществото, в което живеем и най-вече заради безопасността на най-уязвимите, обърна се кралицата – Мога да ви уверя, че аз и моето семейство сме готови да дадем своя принос“

Вчера Елизабет II беше забелязана да напуска Бъкингамския дворец, като преди това отмени всички планирани пролетни събития. Заедно с кралицата в резиденцията в Уиндзор отиде и домашният любимец на име Канди.

В същия ден принц Филип напусна Сандрингам, за да се събере отново със съпругата си: според източници на британската преса, той е пристигнал там с хеликоптер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари