IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари и Меган – под карантина в Канада

18 март 2020 10 20

Те имали контакт с Идрис Елба и Софи Трюдо

БГНЕС

Принц Хари и съпругата му Меган са под домашна карантина в Италия. Според източник на списание „People“, веднага след като оставиха кралските си задължения и се върнаха в новия си дом в Канада, те са предупредени от властите да не го напускат. Причината е, че преди да заминат за Великобритания, те са контактували с Идрис Елба и съпругата на канадския премиер Джъстин Трюдо.

Шансът да са заразени с коронавирус е голям, защото са имали контакт с холивудската звезда и Софи Грегоар Трюдо. И двамата дадоха положителни проби за смъртоносното заболяване. Освен това, на 6 март Хари е прегърнал пилота на Формула 1 Люис Хамилтън, който също е общувал с Идрис Елба.

Младите родители не са напускали къщата си през последните няколко дни и в срок от 14 дни ще си бъдат у дома, както са им препоръчали от местните власти. До момента са напълно здрави.

„По принцип Меган се разхожда с Арчи всеки ден из гората... Тя или го кара в количката по пътеката до дома ѝ, която води до гората, или го носи. Разходките обикновено продължават около час-два, но тя ги прави ежедневно“, коментира близък до семейството, но уточнява, че заради пандемията бившата херцогиня е спряла да прави подобни обиколки.

Иначе източник на „Us Weekly“ посочва, че съпругата на принц Хари вече се е запознала със съседите си и не се крие от тях.

„Тя винаги е мила с местните жители, които среща по време на разходка... Казва, че е толкова щастлива сред природата“, посочва още той.

Междувременно стана ясно, че Елизабет Втора е отменила предстоящите си изяви и пътувания заради коронавируса. От своя страна принц Чарлз и съпругата му Камила са направили същото, като посещенията им в Босна и Херцеговина, Кипър и Йордания, се отлагат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари