IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Пипа Мидълтън не пожела да покани Меган на сватбата си?

13 март 2020 15 00

Още за мълчаливата конфронтация

Снимка: BGNES

Мълчаливата конфронтация между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл започна много отдавна, а сестрата на херцогинята на Кеймбридж позволи на актрисата да дойде на сватбата ѝ през 2017 г. с голямо нежелание.

Тихата враждебност между двойките продължава и най-добрата му илюстрация беше поведението на кралските особи по време на последното им съвместно събитие. Продължителното несъгласие между братята и техните жени е повлияло сериозно на отношенията между Хари и Кейт, които преди това са били топли. Мнозина смятат, че те са рефлектирали и към отношенията на Хари и Меган с Пипа Мидълтън.

През 2018 г. „The Sun“ обяви, че Пипа не иска да покани Меган Маркъл на сватбената й церемония с Джеймс Матюс:

„Меган се изправи срещу съпротивата от семейство Мидълтън, което не искаше да я покани на сватбата на Пипа миналия май. Роднините се опасяват, че първата публична изява на Меган с принц Хари ще засенчи големия ден“.

Актрисата и принцът започнаха да се срещат през 2016 г., но умело криеха връзката си. През май 2017 г. вече имаше слухове, че са заедно, макар да не бяха виждани заедно.

Появата на Хари на сватбата на сестрата на Кейт изненада мнозина. Още повече, че няколко години преди това таблоидите свързваха Хари и Пипа.

„След сватбата на Уилям и Кейт през 2011 г. мнозина започнаха да вярват, че между Хари и Пипа има искра, но това е заблуда. Но пък Хари вече е женен за Меган, която по характер, темперамент и особено горещ нрав прилича на Пипа“, казва Дънкан Ларкомб, който следи кралският живот отблизо.

Ларкомб също отбеляза, че и двете жени имат страст към „света на знаменитостите“, а мнозина са уверени, че Меган ще се върне в светския живот веднага, след като раздялата с кралското семейство бъде финализирана.

Въпреки това всякакви спекулации за съперничеството между Меган и Пипа биха могли да бъдат разсеяни чрез облекчената им комуникация в Уимбълдън през 2019 година. Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс твърди, че сестрите са се постарали да покажат, че приемат херцогинята на Съсекс като член на семейството си.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари