IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Код „червено“ за Меган Маркъл

9 март 2020 18 00

На 9 март тя казва „чао“ на кралските задължения

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

На ослепителна визия в червено заложи Меган Маркъл за едно от последните си официални посещения в Лондон. В събота бившата херцогиня на Съсекс и съпругът ѝ принц Чарлз гостуваха на музикалния фестивал „Маунтбатън“, който се проведе в „Роял Албърт хол“.

За събитието Меган бе избрала дълга червена рокля на марката Safiyaa, която се съчетаваше идеално с парадния мундир на съпруга ѝ. Младата майка носеше още обувки на висок ток от велур на бранда Aquazurra, клъч с катарама на Manolo, а обеците ѝ със скъпоценни камъни са от колекцията на Simone Rocha.

Двойката бе посрещната с бурни аплодисменти, като появата им бе една от последните за тях като кралски особи. На 9 март те приключват с официалните си задължения, включвайки се в честванията на Обединените британски общности. 

По-рано, на 8 март, Меган имаше няколко изяви, свързани с Международния ден на жената, където отново показа безупречния си стил. 

„В живота си вие имате своите майки, сестри, приятелки. Защитавайте ги. Уверете ги, че се чувстват ценени и в безопасност. И нека всички вървим заедно, за да направим Международния ден на жената нещо, което не е само в неделя, но се усеща всеки ден от годината“, заяви тя, след като посети гимназия в Дагенхам, намираща се в източен Лондон. Тя носеше сако на ME+EM и чанта на дизайнера Rejina Pyo в бяло. Беше ги съчетала с черен панталон и бежови обувки на висок ток.

Съпругата на принц Хари наруши протокола и се качи на сцената, канейки с нея ученик, с който да разговаря за равенството между половете. 

„Тя наистина е красива, нали?“, каза ученикът пред събралата се публика и си позволи да прегърне Меган, пишат британските медии. По-късно момчето изпрати писмо до принц Хари, за да се извини, че не е успяло да сдържи емоциите си и си е позволило такава близост до жена му. 

По-късно херцогинята посети студио в Лондон, занимаващо се с технологии за виртуална реалност. Там тя се отличи с бяла блуза от органза на Topshop, която струва само 29 паунда. 

Междувременно стана ясно, че кралската двойка няма да могат да ползват бранда Sussex Royal за търговски цели: 

„Херцозите няма да го използват за търговски цели. Те скоро ще обявят своята организация, но тя няма да се казва Sussex Royal Foundation“, казва един от агентите ѝ. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари