IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган заработва 5 млн. долара, за да е в 5-секунден кадър

6 март 2020 16 30

Херцогинята на Съсекс започва добре финансовата си независимост

Снимка: БГНЕС

След „Мегзит“ Меган Маркъл и принц Хари могат да заработват доста добри финанси. Вече усилено се говори за завръщането на херцогинята към киното. Като представители на козметичната марка „Biotulin“ дори предложиха на Меган Маркъл 5 милиона долара за участие в сериала „Костюмари“, като тя трябва да бъде в кадър само пет секунди. Това съобщава в акаунта си в Twitter „Biotulin“.

В сериала някогашната актриса трябва да се появи с козметичен продукт на тази компания. Героинята на Маркъл е дъщеря на известния адвокат Робърт Зейн Рейчъл. Известно е, че Маркъл е голям фен на тази марка. Гелове Biotulin използват също Мишел Обама и Леонардо ди Каприо.

Меган Маркъл възнамерява заедно със съпруга си да се занимава с кинопроизводство. Те ще правят документални филми, които засягат различните проблеми на човечеството.

Маркъл вече си сътрудничи с „Дисни“, където озвучава анимация, а парите за това се прехвърлят във фонд за помощ на децата, припомня БГНЕС.

В медиите бе разпространена и информация, че Маркъл ще се върне в Холивуд и че вече търси агент, който да представлява нейните интереси във филмовата индустрия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари