IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари и Уилям не са в добри отношения и само Кейт Мидълтън може да ги сплоти

20 декември 2019 17 40

Така поне смята кралски биограф

Снимка: Reuters

Не е тайна, че напоследък отношенията между братята в британското кралско семейство Уилям и Хари не са добри. И само Кейт Мидълтън може да поправи нещата. Така поне смята писателката и кралски експерт Кейти Никол, пише „OK Magazine“. Тя счита, че само херцогинята на Кеймбридж има достатъчно опит и дипломатически качества, способна е мъдро и правдиво да взема решения, а също така се ползва и с голям авторитет сред членовете на монархията.

По думите на Никол, Мидълтън се явява като реален миротворец. Експертът е убедена, че херцогинята може да свали високия градус на напрежение в отношението между принцовете, които сега предпочитат да избягват обществените съвместни прояви и дори не се появяват заедно на протоколни мероприятия.

Снимка

Освен това Никълс изрази интересната идея, че може да се направи „таен пакт“ между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. Тя счита, че това ще помогне да се сплоти семейството, тъй като зад успеха на мъжа винаги стои жена, която го обича.

Снимка

37-годишният принц Уилям и 35-годишният принц Хари са в обтегнати отношения от детството си, но сега съвсем наяве се вижда, че нещата между тях не вървят добре. Може и това да е причината принц Хари да избере да изкара тази Коледа в САЩ със сина си Арчи и съпругата си Меган.

Биографът и експерт на кралското семейство смята, че вината за братските отношения е ревностната им борба за одобрението на майка им в миналото – покойната принцеса Даяна.

Филмът, който се снима, докато принц Хари бе в Африка със семейството си също не помогна за изглаждане на враждата между двамата принцове и може да се каже, че дори я засили още повече.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари