IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Весела Коледа от принц Уилям и Кейт Мидълтън!

19 декември 2019 10 40

Принц Уилям и семейството му с коледна картичка

Снимка: Reuters

Весели празници от принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца. Кралското семейство зарадваха феновете си със семейна картичка за Коледа. Снимката, която беше първоначално публикувана от член на кралските военновъздушни сили, не след дълго бе изтрита. Това обаче не попречи на най-наблюдателни и бързи потребители на социалните мрежи да я свалят и да започнат да я разпространяват.

На картичката се вижда цялото петчленно семейство, което позира на стар мотоциклет с кош. Принцеса Шарлот и принц Джордж са застанали в коша, принц Уилям седи на шофьорската седалка, а пред него е най-малкият принц Луи. До тях, изправена, стои Кейт Мидълтън. И петимата обаче не са облечени като за Коледа.

Кейт е със синя рокля, а принц Джордж е по къси панталони и тениска. Това накара много хора да се съмняват дали това е официалната снимка за празниците, но годината „2019“ ясно показва, че кралското семейство ви поздравява за Коледа.

Феновете на принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха повече от радостни да видят цялата фамилия заедно. След последната им коледна картичка, петимата рядко се появяват на събития. Често херцогинята и херцогът на Кеймбридж са в компанията на двете си по-големи деца, но принц Луи е оставян вкъщи. 

Все пак, празниците са предпоставка за още снимки на семейството. Те ще посетят ежегодния обяд на кралица Елизабет II, която се провежда в Бъкингамския дворец. На 25 декември принц Уилям, Кейт Мидълтън и децата ще отпътуват към замъка в две различни коли. Херцозите ще бъдат двамата шофьори, а разделението се прави, за да бъде защитен поне един от кралското семейство в случай на атентат. 

След като присъстват на коледния обяд с кралицата, цялото кралско семейство, с изключение на Меган и Хари, ще посетят личния дом на Елизабет II в Норфолк. Разбира се, и тази година всички ще присъстват на празничната служба в местната църква.

Кейт Мидълтън под прикритие

Независимо че Меган и Хари няма да бъдат с кралското семейство на Коледа, от тях също се очаква да пуснат празнична картичка, така че ще бъдем нащрек.  

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари