IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган се отдалечава, а кралица Елизабет все по-близка с Кейт

10 декември 2019 13 00

Двете положили усилия, за да се разбират така добре, отбелязва кралски експерт

Снимка: Reuters

След като се говори, че херцозите на Съсекс все повече се отдалечават от кралското семейство, то медиите подчертават, че това на принц Уилям и Кейт става все по-близко с кралица Елизабет Втора.
За нови подробности около отношенията между Кейт Мидълтън и Елизабет разказва кралски експерт пред „Daily Mail“.

Според Кейти Никол двете дами никога не са били толкова близки, колкото сега. За това как се отнася кралица Елизабет Втора към Меган Маркъл и Кейт Мидълтън, знае само самата тя, но отдавна са тръгнали слухове, че предпочитанията ѝ клонят към съпругата на големия ѝ внук.

„И кралицата, и Кейт са доволно скромни и срамежливи, така че им трябваше известно време за да стигнат до момента, в който се намират сега. Напоследък те общуват леко, отношенията им са лесни, но и двете са положили доста усилия за това“, отбелязва Никол.

По думите ѝ, в момента Кралица Елизабет харесва да прекарва повече време с Кейт и да я разпитва за нейните правнуци. Това не е било винаги така. Кралицата в началото демонстрираше особено топли чувства към новата си снаха – съпругата на Хари. По-малко от месец след кралската сватба бившата холивудска актриса получи честта да придружи Нейно Величество на три официални събития. За Кейт Мидълтън ситуацията не изглеждаше по този начин и кралицата я накара доста да почака след брака ѝ с принц Уилям, преди да я удостои с такова доверие.

Снимка

В същото време Меган Маркъл се е отдалечила от двореца и за първи път тази година тя и семейството ѝ няма да са част от празненството на Коледа с Елизабет Втора. Херцогинята на Съсекс, заедно с принц Хари и сина им Арчи ще са в САЩ, където ще отбележат празника с майката на Меган – Дориа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари