IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл отново във Великобритания

6 март 2020 10 30

Двамата се завръщат за първи път след отказването си от кралското семейство

Снимка: Getty

Те се завърнаха!

След като решиха да се откажат от кралското семейство и да заживеят в Канада, принц Хари и Меган Маркъл се появиха за първи път отново заедно във Великобритания. Двамата присъстваха на събитието „Endeavour Fund Awards“ в Лондон.

Принц Хари влезе в студиото с Бон Джоуви

Херцозите на Съсекс показаха, че драмата около решението им да напуснат двореца и да се отделят от кралицата по никакъв начин не им е повлияло лошо. Меган беше заложила на прилепнала тюркоазена рокля до коляното. Дизайнерът на тоалета е Виктория Бекъм, а херцогинята беше допълнила визията си с тъмносини токчета и клъч чанта.

От своя страна, принц Хари избра традиционния тъмносин костюм и се грижеше за своята дама по невероятен начин. Дъждът в Лондон не успя да попречи на двамата да се появят на събитието, а внукът на Елизабет II впечатли всички като държеше чадъра на съпругата си и не позволи дори една капчица да развали визията ѝ.

Херцозите бяха посрещнати от голяма тълпа, от която се чуваха възгласи на радост, но имаше и освирквания. Преди да влязат в залата принц Хари и Меган трябваше да се разпишат в книгата за гости. 

Събитието „Endevour Fund Awards“ празнува постиженията на ранените и болни военнослужещи мъже и жени, участвали в спортни събития през изминалата година. Двойката присъства и на церемонията през 2018 и 2019 година. 

По време на наградите принц Хари и Меган присъстваха на едно щастливо събитие. Двойка влюбени реши да се сгоди пред очите на кралското семейство. Един от ветераните, който трябваше да получи награда за спортните си постижения, предложи брак на своята приятелка. Херцозите на Съсекс бяха уловени да се усмихват на случващото се, а всички в публиката избухнаха в бурни аплодисменти, когато чули заветното „Да“. 

Само след няколко дни Меган и Хари ще се присъединят към другата кралска двойка – принц Уилям и Кейт Мидълтън. Четиримата ще присъстват на церемония по повод „Деня на общността“ в Уестминстърското абатство. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари