IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато с ново гадже

26 март 2020 10 30

Изпълнителката излиза с актьор от сапунен сериал

Снимка: Getty

Деми Ловато вече не е сама.

Изпълнителката е във връзка с актьора Макс Ерих, който играе в сериала „The Young and the Restless“, твърдят от списание „People“. Според изданието, двамата са започнали своя флирт в социалните мрежи и той бързо се е пренесъл в реалния живот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MaxEhrich (@maxehrich) on

Във вторник Ерих публикува видео, на което се виждат и кучетата на Ловато – Батман и Ела. Това даде основание на феновете да вярват, че между актьора и изпълнителката има нещо повече от добро приятелство. След това Макс сподели и своя снимка, на която е гол до кръста.

„Когато разбереш, че е трябвало да си вземеш повече дрехи по време на карантината“, написа актьорът под снимката. Ловато не пропусна фотоса на новата си изгора и веднага коментира „Така ми допадаш“. Двамата бяха забелязани да пазаруват заедно, а по време на Live чат на Ерих Деми без да иска попадна в кадър. Изпълнителката обаче бързо се скри, когато разбра, че може да бъде видяна от целия свят. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato & Max Ehrich (@demi.and.max) on

През изминалата година Деми беше свързвана с модела Остин Уилсън, но двойката се раздели в края на 2019-а. „Тя се концентрира върху себе си и върху работата си, както и се фокусира върху връзката си с Бог“, каза тогава източник пред списание „People“. 

При гостуването си в „Шоуто на Елън“ изпълнителката призна, че е използвала приложение за запознанство, но се е отказала от тях, защото е искала да бъде за малко сама и да се отдаде на себе си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato & Max Ehrich (@demi.and.max) on

Засега няма официално потвърждение на слуховете за любов между Деми и Макс, но феновете се надяват всичко това да е истина и изпълнителката най-накрая да е намерила своя човек.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари