IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идрис Елба: Чувствам се добре

27 март 2020 10 50

Актьорът и съпругата му са под карантина

Снимка: БГНЕС

„Надявам се всички да се справят с този ужас. Аз все още съм под карантина“, написа Идрис Елба в социалните мрежи. Актьорът и съпругата му дадоха положителни проби за COVID-19 преди седмица и веднага бяха изолирани от останалата част от семейството си.

Сабрина беше диагностицирана с вируса след като отказа да остави съпруга си сам по време на изолацията. Идрис сподели, че според лекари, той и съпругата му ще развият антитела срещу COVID-19 след като излязат от карантината. Това, което актьорът най-много иска, е да се завърне в родния Лондон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idris Elba (@idriselba) on

Елба даде положителна проба за коронавирус в Ню Мексико, където снимаше филм. Той заяви, че изпитва леки симптоми, но е поставен под карантина за 14 дни. „Температурата ми е нормална и нямам треска“, написа тогава той в социалните мрежи. Страдайки от астма, звездата попада в рисковите групи, но засега не чувства проблеми с дишането.

Идрис заяви, че е бил вдъхновен от Том Ханкс да сподели историята си. Ханкс и съпругата му Рита Уилсън бяха първите звезди, които признаха за диагнозата си и постоянно държаха в течение феновете си как се чувстват. Двамата вече са по-добре, но все още са в изолация. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари