IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Пиронкова стана на 2 години

30 март 2020 17 40

Тенисистката се радва на свободното време със семейството

БГНЕС

Синът на Цветана Пиронкова стана на 2 годинки. По този повод тенисистката сподели тяхна обща снимка в социалните мрежи.

„Днес е специален ден! Нашето малко момче става на 2!“, коментира тя към кадъра, на който държи в ръце малкия Александър, роден на 27 март.

Откакто бебето се появи в живота ѝ, спортистката споделя малко снимки с него в социалната мрежа. Подобно на други известни личности, тя не позволява да се вижда лицето му на кадрите.

Преди няколко седмици Пиронкова обяви, че се завръща на корта, за да поднови състезателната си кариера. Уви, заради коронавируса, тя трябваше да прекъсне своите тренировки. 

„Въпреки трудната ситуация, която всички споделяме, се старая да съм позитивна и оценявам малките неща“, обяснява Цвети за извънредното положение у нас. 

Тенисистката дава пример с тихите сутрини в дома ѝ, възможността да почисти и всяко чекмедже, свободното време за гледане на телевизия, четене на книги, както и приготвяне на вкуснотии в кухнята. 

Пиронкова изтъква, че за нея изолацията е възможност да прекара „качествено време със семейството си“. А това, че е зодия Дева я кара да реорганизира вкъщи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари