IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вероника Стефанова отпразнува първия рожден ден на дъщеря си

31 март 2020 08 40

Мис България Свят 2017 поръча пищна украса

Facebook

Емоционално послание във Facebook отправи Вероника Стефанова към дъщеричката си. На 29 март момиченцето направи една година и по този повод неговата майка публикува няколко снимки от празника.

„Благодаря ти за всяка една минута на щастие от първата ти глътка въздух! Благодаря ти за това, че преди една година избра точно аз да съм твоя майка, никога няма да забравя нашата първа среща – най-важната среща в живота ми!“, написа моделът към кадрите, на които малката Анджела позира на фона на розово-бялата украса.

Синът на Пиронкова стана на 2 г.

Заради извънредното положение, Стефанова е не е канила гости на рождения ден, но за сметка на това се е постарала с декорацията и почерпката. На кадрите се вижда, че тя е поръчала триетажна торта и други сладкиши, украсени с бели лебеди.

„Лети смело на крилете на мечтите ти, ние с тати ще сме винаги до теб, ще те обичаме безкрайно и придържаме,за да може никога да не паднеш! Нека животът ти бъде една красива пътека изпълнена с щастливи и неповторими мигове! Ти си нашия живот!“, пише още младата майка. 

Вероника Стефанова публикува и видео, на което тя и детенцето й стоят до масата с тортата и подаръците. То най-вероятно е направено от таткото на детето, когото моделът упорито крие. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )
na koi mu puka-za tazi,nikoi ne j i znae i ne go interesuva
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар