IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Еминем: Горд съм с дъщеря си

10 април 2020 14 50

Хейли Матърс се радва на голяма популярност в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Може и вече да е пораснала, но Хейли Матърс винаги ще си остане малкото момиче на татко. Ако сте фенове на Еминем, името най-вероятно ви е познато, тъй като рапърът неведнъж е пял за дъщеря си в своите песни. Изпълнителят рядко говори за личния си живот, но сега зачекна темата в подкаста на Майк Тайсън.

„Има гадже, но няма деца“, пошегува се рапърът, когато Тайсън го попита дали Хейли е готова да стане майка. Момичето завършва психология в Университета в Мичиган и успява да се дипломира с много добър успех. Феновете на Еминем много добре знаят за близката връзка между баща и дъщеря, тъй като изпълнителят дори посвети песен на дъщеря си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade) on

„Hailie's Song“ излиза през 2002 година, когато момичето е на 7 години. В нея рапърът пее, че единственото нещо, което го крепи в този луд свят, е дъщеря му. „Малкото ми момиче расте, а аз я гледам с гордост“, се казва още в текста. Сега, когато Хейли е на 24 години, Еминем признава, че тя никога не го е разочаровала.

Лудост е, че имам толкова голяма дъщеря, но със сигурност съм горд с нея“.

В момента Хейли се изявява като инфлуенсър в Инстаграм и има близо 2 млн. последователи. Еминем има още две дъщери – осиновените Уитни и Алания Матърс. „Когато погледна назад и се замисля за постиженията си, най-голямото от тях, е отглеждането на деца“, казва рапърът пред Майк Тайсън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари