IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата охрана на Бранджелина ще пази Меган и Хари

10 април 2020 14 40

Двойката ще плаща сама за сигурността си

Снимка: БГНЕС

Хари и Меган Маркъл вече са намерили охрана в Америка. Според „Daily Mail“, двойката, която вече живее в Лос Анджелис, е наела бивши войници от Специалните въздушни сили, които да се грижат за сигурността ѝ и тази на малкия Арчи. Така бившето кралско семейство заменя гардовете от Скотланд Ярд, които бяха осигурени от Великобритания.

Според таблоидите, Хари и Меган са разглеждали две фирми и са се спрели на тази, която е охранявала купища звезди, включително бившите съпрузи Брад Пит и Анджелина Джоли, Никол Кидман и Мадона.

От 31 март родителите на Арчи вече не са кралски особи и се сбогуваха с привилегиите, които двореца предоставя. Това включва и плащането за лична охрана, което сега пада на плещите на Меган и Хари. Само преди няколко дни президентът на САЩ, Доналд Тръмп, заяви в социалната мрежа Туитър, че страната му няма да отделя средства за защита на семейството.

Меган и

Снимка: БГНЕС

Говорител на двойката обаче бързо отговори на този коментар и заяви, че бившите кралски особи никога не са искали САЩ да им осигурява сигурност. Те сами ще плащат за бодигардовете си, а според „the Sun“, това би им струвало по 400 паунда на ден за един гард.

Изданието твърди, че Меган и Хари ще трябва да платят около 4 млн. паунда на година, тъй като ще имат нужда от няколко души охрана. Те могат да получат финансова помощ от принц Чарлз, който се е съгласил да помогне докато двойката си стъпи на краката.

Въпреки че дълго време ще се говори за „Мегзит“, според източници, кралското семейство се опитва да приключи с тази сага и да продължи напред. „Хари и Меган взеха своето решение и продължават напред. Останалите членове на семейството се опитват да направят същото“, казва близък до двореца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Бившите херцози на Съсекс се сбогуваха със своите фенове в социалната мрежа Инстаграм и им благодариха за подкрепата, вдъхновението и положителните коментари през времето, в което бяха заедно, макар и виртуално. Съобщението беше подписано само от Меган и Хари, оставяйки настрана кралските им титли. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари