IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сестрата на Меган пак избухна: Нарече херцозите „егоисти“ и „жестоки“

2 април 2020 10 40

„Напуснаха две семейства“, обяснява Саманта Маркъл

Снимка: БГНЕС

Отдавна се знае за враждата на Меган Маркъл и нейната сестра – Саманта. Сега отново 55-годишната госпожа Маркъл коментира случващото се около херцозите на Съсекс.

Тя заяви, че нейната по-малка сестра и съпругът ѝ са „егоисти“, „жестоки“ и „отвратителни“ хора. Този път причината за недоволството ѝ станало пътуването на херцозите в Калифорния в разгара на пандемията.

„Те могат да хвърлят камъни колкото искат, но сега те са най-големите лицемери. Това е пагубна пандемия. Фактът, че те напуснаха две семейства, без дори да се обадят, просто е шокиращ. И сега те изоставиха британците и кралското семейство в такъв критичен момент.

Всичко изглежда ужасно жестоко, оплака се Саманта в интервю за talkRadio и допълни – „Хари и Меган не се притесняват от семейството и приятелите. Техният инстинкт за самосъхранение е по-скоро отвратителен.“

Саманта отбеляза още, че американците не трябва да плащат за тяхната охрана. Съвсем скоро херцозите попаднаха в подобен диспут с президента на САЩ Доналд Тръмп, който също заяви, че САЩ няма да се грижи за тяхната сигурност.

Говорител на двойката заяви, че Хари и Меган ще платят разходите за тяхната защита. Според британските издания тяхната сигурност ще им струва около пет милиона долара годишно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

delchevanadia5@jmal. ( преди 3 години )
Мегън е егоцентрична,лицемерна егоистка,мегаломанка.Хари е инфантилен егоист.И двамата са смешни с напъните за самостоятелност ама ако друг гиподундурка няма да откажат .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар