IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алек Болдуин ще става баща за пети път

7 април 2020 14 50

Съпругата му Хилария съобщи новината в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Алек и Хилария Болдуин ще увеличат семейството си с още един член. Фитнес инструкторката обяви в понеделник, че тя и съпругът ѝ очакват петото си дете. Хилария сподели новината в Инстаграм като публикува видео на наедрялото си коремче, а за фон се чуваше сърцебиене. „Ще оставя бебето да говори, защото аз нямам думи, с които да изразя чувствата си“, написа г-жа Болдуин.

36-годишната Хилария претърпя спонтанен аборт в четвъртия месец през ноември и загуби момиченце. Тогава отново тя сподели новината с феновете си чрез социалните мрежи, когато увери, че семейството й ще премине през този труден период и ще се усмихва отново. Явно времето за усмивки е дошло и цялата фамилия Болдуин ще се състои от пет члена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

В момента Алек и Хилария са заедно с четирите си деца вкъщи заради социалната изолация, затворила по-голяма част от световното население. В скорошно интервю г-жа Болдуин сподели, че малчуганите се радват на ситуацията, защото прекарват по-голяма част с мама и татко. Семейството е трябвало да празнува рождения ден на актьора у дома заради пандемията от коронавируса. 

Алек навърши 62 години на 3 април, но партито е било отложено за друг път. Хилария признава, че тя и съпругът ѝ не са големи фенове на социалната изолация, но дъщеря им Кармен е на съвсем друго мнение. „Тя каза, че обожава карантината, защото единственото, което иска е да прекарва повече време с мама, татко и братята ѝ“, споделя г-жа Болдуин.

Хилария и Алек Болдуин са женени от 2012 година и засега имат четири деца – Леонардо, Кармен, Рафаел и Ромео. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари