IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругата на Алек Болдуин загуби бебето в четвъртия месец

12 ноември 2019 10 40

Новината сподели самата Хилария в социалните мрежи

Снимка: Reuters

Малко повече от месец след като обявиха, че ще стават родители за пети път, Алек и Хилария Болдуин споделиха, че са загубили бебето си. Тъжната новина оповести самата съпруга на актьора в социалните мрежи.

Хилария сподели видео в Инстаграм, на което 6-годишната ѝ дъщеря Кармен я успокоява. Под публикацията актрисата е написала, че моментът наистина е тежък, но с времето семейството ще се съвземе. „С тъга споделяме, че днес научихме за смъртта на нашето неродено бебче“, се казва под видеото. Става ясно, че всичко е станало в четвъртия месец от бременността.

„Казах на Камерън и заснех това видео, за да го изпратя на Алек. Предполагам, че това е добър начин, за да споделя новината и с вас. Казах на дъщеря си, че това бебе няма да се появи на бял свят, но ние ще се опитаме да я дарим с малка сестричка следващия път“, добавя Хилария.

През септември семейство Болдуин обяви, че ще стават родители за пети път. Новината дойде след като стана ясно, че двойката е преминала през още един спонтанен аборт. Съпругата на Алек Болдуин завършва тъжния си пост като моли за запазване на личното ѝ пространство в този период.

„Все още съм в шок и не мога да асимилирам ситуацията. Моля без папараци и снимки. Само това искам“, казва Хилария. Постът събра хиляди коментари от приятелите и семейството на двойката. 

Алек Болдуин и съпругата му отпразнуваха 8 г. брак

Хейли Бийбър, която е племенница на Алек Болдуин, изрази съболезнованията си. „Много съжалявам. Обичам ви“, написа в коментарите тя. Хилария и Алек се ожениха през 2012 година и имат четири деца – дъщеря Кармен и синовете Рафаел, Леонардо и Ромео. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари