IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилария и Алек Болдуин очакват дъщеричка

14 октомври 2019 14 50

Двамата се похвалиха отново в социалните мрежи

Снимка: Reuters

Откакто са заедно Хилария и Алек Болдуин не спират да публикуват лични истории от живота си като семейство. В социалните мрежи двамата споделят мили моменти със своите деца, като не пропускат да съобщят за всичко, което е важно в живота им.

Така Хилария разказа, че има опасност да загуби едно от бебетата си и това наистина се случи преди около половин година. Преди месец 35-годишната Хилария отново в интернет се похвали, че очаква дете, а вече е ясен и полът му.

Във видео Алек и Хилария показват своите деца, които влизат в стая, пълна с кукли-бебета и като махат завивките им разбират, че са облечени в розово. Най-голямата дъщеричка извиква: „Момиче е!“ Кармен несъмнено е развълнувана, че е на път да се появи на бял свят нейно сестриче, след като вече има трима братя. Тя бе гушната от своя 61-годишен баща.

До този момент двамата родители се радват на 6-годишната Кармен, 4-годишния Рафаел, 3-годишния Леонардо и Ромео, който сега е на 15 месеца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари