IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От обвинител в обвинен: Амбър Хърд може да получи до 3 г. затвор

13 април 2020 08 40

Как ще свърши делото между нея и Джони Деп...

БГНЕС

Почти четири години Джони Деп и Амбър Хърд открито воюват един с друг, опитвайки се да възстановят справедливостта в съда. 33-годишната актриса настоява, че е била жертва на домашно насилие. Тя даже представи като доказателство снимки със следи от побой, който, по думите ѝ, Деп ѝ нанесъл през 2016 г.
56-годишният актьор от своя страна уверява, че всичко е било точно обратното – именно той е пострадал от ръката на жената, която обичал. Той представи и своя версия на един от скандалите, при които е можел да остане без пръст.

И докато в началото на скандала Деп остана без куп роли в киното, после се заговори, че и Хърд няма да участва в продължението на „Аквамен“.

Адвокати на Джони продължават да търсят доказателства, че именно Хърд е виновна за случилото се и добре фалшифицира истината. Ако наистина успеят да докажат това, то актрисата може да попадне в затвора за около три години. Такова е наказанието в кодекса на Калифорния за лъжливи показания.

Като свидетел може да бъде привлечен от Деп е и Джеймс Франко, който попадна пред обективите на камерите, където пребивавали съпрузите по време на предполагаемия семеен конфликт. Съдът може да поиска показания и от Илон Мъск, който флиртуваше с актрисата след инцидента с Деп.

През януари Джони предостави нови доказателства по делата за домашно насилие. Актьорът ги приложи към иска за клевета против британския таблоид „The Sun“. Според документите, Джони има свидетели, които могат да потвърдят, че не той е вдигал ръка на Хърд.

Феновете на Деп вярват в неговата невинност и искат да има възстановяване на справедливостта като Хърд бъде призната за причината за раздора в техните отношения. В защита на звездата от „Карибски пирати“ застанаха още Хавиер Бардем, както и бившите на Деп – Уинона Райдър и Ванеса Паради.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари