IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери с трогателен фотос: Показа заобленото си коремче

13 април 2020 17 50

Певицата очаква дъщеричка от актьора Орландо Блум

Снимка: БГНЕС

Докато хората са в самоизолация, Кейти Пери реши да покаже как минава нейната бременност. Певицата публикува в социалните мрежи трогателна фотография, на която позира в бяло-розов костюм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Милото облекло подчертава и заобленото коремче на звездата, която в началото на март съобщи, че чака бебе с помощта на клипа на своята нова песен „Never Worn White“. 

В началото на този месец Кейти оригинално обяви и пола на детето ѝ с Орландо Блум, като публикува в Instagram снимка на половинката си, като цялото му лице бе в нежнорозов крем. Така стана ясно, че родителите чакат момиче. 

Звездите планираха да сключат брак през лятото, но заради пандемията бяха принудени да отложат сватбената церемония, която бе планувана да се случи в Япония. Блум за известно време трябваше да е далеч от Пери, тъй като се завърна от Европа след снимки и трябваше да бъде под карантина.

Орландо има син от бившата си съпруга – моделът Миранда Кер. Това е 9-годишния Флин. За Пери това ще бъде първо дете.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари