IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

#ОтговорниВкъщи: Радина Кърджилова стяга тяло у дома

13 април 2020 17 40

Актрисата не забравя за упражненията дори и по време на карантина

Снимка: БГНЕС

Според здравни експерти, и тази година ще имаме възможност за лятна почивка, въпреки пандемията от коронавирус. Затова не трябва да се отпускате, а да започнете да стягате тялото за плажа. Социалната изолация ни предоставя достатъчно свободно време, за да се отдадем на тренировки без да се притесняваме от любопитните погледи във фитнеса.

Някои вече работят по въпроса и дори споделят упражненията си в социалните мрежи. Сред тези хора е и актрисата Радина Кърджилова, която не спира да поддържа добра физическа форма дори и по време на изолация. Звездата показа, че не позволява на ситуацията да я демотивира, а напротив – използва времето си, за да извае перфектна фигура.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radina Kardjilova- Actress (@radinakardjilova) on

Кърджилова сподели няколко снимки и видео, на които се вижда как прави различни упражнения. В тренировките ѝ влизат планк, клекове, коремни преси и много други. Компания ѝ прави синът ѝ Христо, който заради затворените детски градини и училища също прекарва времето си вкъщи.

Когато не се грижи за тялото си, Радина се отдава на новото си хоби – създаване на аксесоари от мъниста и полускъпоценни камъни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radina Kardjilova- Actress (@radinakardjilova) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари