IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Затворена вкъщи – Радина Кърджилова твори бижута

18 март 2020 10 30

Актрисата се вдъхнови за нови накити

Instagram

Радина Кърджилова използва социалната изолация заради коронавируса, за да твори. Отскоро актрисата прави авторски колиета с мъниста и естествени камъни, а това, че не работи ѝ позволява да направи нови накити.

Любимата на Деян Донков показа няколко от последните си творения, като уточни, че за част от колиетата си е използвала розов кварц, планински кристал и други кристали, които помагат за привличане на положителната енергия.

„В последно време се занимавам с правене на герданчета и гривни. Тъй като всичко правено досега съм го подарявала на близки, сега реших да ви покажа как премина петъчният ми следобед. Ще се радвам да споделите мнение“, написа по-рано тя в Instagram.

Кърджилова показа и сина си Христо, с когото спят сладко в леглото и призова последователите си да останат по домовете си. 

Камен Донев, Теодора Духовникова, Виктор Божинов, Диана Димитрова, Весела Бабинова, Наум Шопов, са други известни имена от театралната гилдия, които призоваха хората да бъдат разумни и да не излизат навън, за да предпазят себе си и своето семейство от COVID-19. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари