IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изписаха Том Ханкс от болницата, но Рита остава на лечение

17 март 2020 10 50

Двамата се заразиха с коронавирус в Австралия

БГНЕС

Том Ханкс е бил изписан от австралийската болница, където се намираше под карантина. Актьорът обяви, че се е заразил с коронавирус по време на снимките на филмов проект в Австралия.

Съпругата му Рита Уилсън остава на лечение в болницата.Актьорът, спечелил „Оскар“, е бил на Голд Коуст близо до Брисбейн, за да участва в снимките на биографичен филм за Елвис Пресли, режисиран от австралиеца Баз Лурман, когато той и 63-годишната му съпруга се оказаха заразени. Досега Австралия потвърди близо 400 случая на коронавирус и пет смъртни случая, предава БГНЕС.

Ханкс сподели новината в социалните мрежи и стана първата холивудска звезда, която бе регистрирана с Covid 19. Знае се вече, че Олга Куриленко и Идрис Елба също са сред заразените. Том Каулиц и Хайди Клум са се разделили, за да не се заразят от вируса.

Такова е положението и на Орландо Блум, който се завърна от снимки в Европа, но не е при половинката си Кейти Пери, докато не мине 14-дневната карантина. Певицата е бременна с първото им бебе.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари