IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Известни личности зоват: Стойте си вкъщи!

17 март 2020 10 30

Много звезди се самоизолираха заради коронавируса

IStockphoto

Разпространението на коронавируса в Съединените щати накара много известни личности да се самоизолират в домовете си. Докато техни колеги продължиха със снимките и изявите без да се притесняват от смъртоносната болест, те решиха да вземат по-сериозни мерки. Освен че с носенето на предпазни маски дават пример на своите последователи, актьори, музиканти, риалити звезди, модели и други популярни лица, призовават хората да си останат вкъщи, за да предпазят себе си и своите близки.

Кои известни личности призоваха: #Stayathome?

Майли Сайръс

Певицата бе една от първите, която сподели в Instagram, че се е самоизолирала от света. Типично в свой стил, тя реши да качи няколко клипа и мемета, за да разведри настроението на феновете. Едно от видеата е от комедийния сериал на Disney „Хана Монтана“. В него тя е с маска и влиза в разхвърляна стая, като се стреми да не докосва нищо. 

„Втори ден от изолацията. Това съм аз точно сега“, написа Сайръс и сподели няколко емотиконки на тоалетна хартия, микроби и гъба за почистване. 

По-рано Майли изтъкна, че все пак не е сама у дома, защото компания ѝ правят любимите кучета. 

Лейди Гага

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Lady Gaga (@ladygaga) на

Още през уикенда певицата сподели пост, с който съобщава на последователите си, че е решила да си остане вкъщи. Тя качи снимка от дивана в хола, заобиколена от трите си кучета. 

Гага обяснява, че е имала възможността да говори с лекари и учени и изтъкна колко е важно повече хора да си останат вкъщи, за да се спре разпространението на коронавируса. 

„Иска ми се да виждам родителите и бабите си в момента, но е много по-безопасно да не го направя. Така няма да ги разболея, ако съм заразена. Мотая се вкъщи с кучетата си. Обичам те, свят! Повярвайте ми, говорих с Бог - каза, че ще се оправим“, написа изпълнителката. 

Гага посочи още, че е добре всички да се подкрепят в такъв тежък момент и да помислят за по-възрастните хора, които могат да заразят без да искат. 

„Ще има моменти, в които се чувстваме безсилни и извън контрол, но можем да запълним тази празнота с доброта и да бъдем част от разрешаването на този световен проблем“, коментира още тя. 

Софи и Джо Джонас 

Актрисата и музикантът, които сключиха брак това лято и очакват първото си дете, споделиха селфи, на което и двамата са с предпазни маски. Освен това изтъкнаха, че гледат да носят ръкавици, за да се предпазят от коронавирус. 

„Пазете се“, казва Софи в своята история в Instagram. 

Кейти Пери и Орландо Блум 

Подобно на Софи Джонас, певицата също е бременна и се налага да вземе по-сериозни мерки. Тя и годеникът ѝ Орландо Блум имаха намерение да сключат брак тази пролет, но заради разпространението на смъртоносната болест решиха да отложат всичко. Двамата призоваха феновете си да бъдат разумни и да си стоят по домовете, като спазват лична хигиена. 

Пери бе в Австралия, където имаше участия, но носеше предпазна маска и обяви, че няма да дава интервюта. Междувременно любимият ѝ бе на снимките за „Carnival Row“, поради което бе поставен под карантина от 14 дни. 

Шарън Стоун

Американската актриса показа, че е запазила самообладание и се е отдала на любимото си хоби. Докато стои затворена вкъщи, актрисата рисува с чисто новия си комплект, който е получила за рождения си ден. 

В Instagram тя сподели няколко снимки на най-новата си творба. На една от тях тя е без грим, застанала до статива си. 

В специално видео обращение Шарън призова последователите си да си останат вкъщи заради коронавируса и да не изпадат в паника.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари