IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Кембъл в паника заради коронавируса

11 март 2020 17 40

Моделът взе спешни мерки

Снимка: БГНЕС

Наоми Кембъл изпадна в паника заради разпространението на коронавируса в САЩ. За да може да се движи навън без никакви притеснения, че може да се зарази, моделът си купи специален предпазен костюм.

Звездата, която има гермофобия (страх от микроби), си е набавила и най-добрите маски, както и очила, които да носи.

Кембъл публикува в Instagram няколко снимки от летището в Лос Анджелис. От тях се вижда, че подобно на лекарите, тя носи най-добрите предпазни средства.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Safety First NEXT LEVEL. Thank you @lindaevangelista Full video coming on my YouTube soon…

Публикация, споделена от Naomi Campbell (@naomi) на

Тъй като Наоми изпитва ужас от микроби и постоянно дезинфекцира всичко, тя е взела спешни мерки, за да може да не прекъсва своята работа. 

„Учудвам се, че дори си излязла при тези обстоятелства“, „Боже, не изпадай в паника!“, пишат последователи на модела в социалните мрежи. 

Наоми Кембъл има фобия от бактерии, заради което си е създала стриктни правила за лична хигиена. Още преди да се появи коронавирусът, тя пътуваше с маска, ръкавици за еднократна употреба и антибактериални мокри кърпи, с които да почиства навсякъде. 

„Независимо дали се возите в частен или пътнически самолет, винаги когато той започне да се снишава, всички започват да кихат и кашлят. А това ме кара да... Просто не мога...“, разказва тя във видео и посочва, че такива моменти са склонни да я изкарат извън нерви. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари