IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари разказа какво е да е в изолация с Арчи

21 април 2020 08 40

Херцогът поздрави родителите

Снимка: БГНЕС

Принц Хари разказа за карантината и времето със сина му Арчи. Той беше домакин на видео чат с родители, които се грижат за уязвими деца у дома по време на пандемията от коронавирус. По време на разговора покровителят на @WellChild Хари разговаря с @Leannenotanurse и @CraigHatch за предизвикателствата, пред които са изправени семействата като техните.

Херцогът на Съсекс подкрепи служителите на благотворителната фондация WellChild, чийто патрон им е повече от десет години. По време на видеообаждане принц Хари изрази истинско възхищение от това как многодетни британци се справят със семейните грижи в тези трудни времена и говори за ежедневието си в самоизолация като баща.

„Устойчивостта и силата на духа, които вие демонстрирате – това е нещо потресаващо и вие никога, никога не трябва да забравяте това. Разбира се чакат ни тежки дни. Даже не мога да си представя колко ви е тежко да се справяте, аз имам само едно дете, което е на 11 месеца. Това, което вие правите всеки ден, предизвиква у мен само огромно възхищение“, призна Хари.

Тази ситуация ни предостави и доста добри страни – продължи херцогът. „И когато имате толкова време за семейството си, неволно се чудите: трябва ли да се чувствам виновен за това?“ Трябва да се радвате на такива моменти, когато можете просто да се търкаляте по пода, избухнали в истеричен смях “.

В момента принц Хари и Меган Маркъл заедно с малкия Арчи се намират в Лос Анджелис. Съвсем скоро херцозите обявиха за създаването на нова благотворителна фондация, която кръстиха на името на сина си.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари