IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Терминатор и в живота! Арнолд Шварценегер с маска „We'll be Back“

21 април 2020 17 40

Актьорът беше забелязан да кара колело с децата си

Снимка: БГНЕС

Арнолд Шварценегер цени безопасността си и в същото време разпространява позитивно съобщение.

72-годишният актьор беше забелязан да кара колело в събота с две от петте си деца – Патрик на 26 години и Кристина на 28 години. Шварценегер успя да накара феновете си да се усмихнат, тъй като носеше предпазна маска, на която пишеше „We'll Be Back“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Почитателите на звездата веднага разбраха откъде е взета идеята за надписа. Арнолд е известен из филмовите среди с ролята си на Терминатора от едноименната поредица. Именно там се заражда и фразата „I'll be back“, която в превод означава „Отново ще се върна“. 

Самият Шварценегер сподели снимка, на която е седнал върху велосипеда си и носи маската. Фотосът е заснет пред празен увеселителен парк в Калифорния. „Ние ще се завърнем. Ще преминем през това заедно“, пише звездата. През март бившият губернатор на Калифорния дари 1 млн. долара за закупуването на медицинско оборудване и предпазни екипи за лекарите и хората на първа линия, борещи се с коронавируса.

„Не трябва да седим на диваните си и да се оплакваме от ситуацията, а да помогнем за подобряване на положението“, казва Терминаторът за дарението си. Той допълва, че сега трябва да подкрепим истинските герои на първа линия и в болниците и да бъдем горди от това, което правят. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Шварценегер и колегата му Едуард Нортън заедно създават фонд за набиране на средства, които ще отидат за закупуване на медицинско оборудване. Самият Нортън дари 10 хиляди долара. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари