IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари ще ни изненада с нова прическа, присадил си е коса

23 април 2020 08 30

Направил го е по искане на съпругата си Меган

БГНЕС

Принц Хари ще изненада скоро почитателите си с нова прическа. Това пишат британски таблоиди, според които, под въздействието на Меган Маркъл, той си е присадил коса.

Преди да замине в чужбина, внукът на Елизабет Втора е посетил известна клиника в Лондон, за да се подложи на специалната процедура, благодарение на която ще се раздели с голото теме.

Сега, когато е в Лос Анджелис, Хари може да изчака на спокойствие новата му коса да порасне, покрита със спортна шапка.

Преди близо година експертът Спенсър Стивънсън посочи, че скоро Хари ще стане като брат си и баща си. По думите му, неговият проблем е генетичен и е започнал още преди да се запознае с Меган Маркъл. 

Докато във Великобритания говорят за новата коса на принц Хари, в Сащ очакват с нетърпение първото публично интервю на съпругата му след заживяването им извън Острова. Очаква се след седмица тя да гостува в „Good Morning America“. Там тя ще говори за работата си по филма на „Disney“, но според запознати, ще отговаря и на въпроси за личния си живот. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари