IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обикновен живот, здравей! Меган и Хари „цивилни“ в Лос Анджелис

22 април 2020 19 00

Кралската двойка извън вечерен дрескод, но пък с благотворителна мисия

Снимка: BGNES

Тежка е кралската корона не само на Елизабет II, но и на нейните внуци и техните съпруги. В това се убедихме особено добре последните месеци, докато наблюдавахме Мегзит и неистовото желание на Меган Маркъл и принц Хари да се отделят от кралското семейство.

Обикновен живот, ах, сладък живот!

От момента, в който младото семейство се изнесе заедно със сина си, сякаш вече забравихме как изглеждат в официален и строг дрескод и с диамантени бижута.

Макар оставили дизайнерските дрехи, строгия етикет и кралските ангажименти, едно нещо няма да се промени никога – преследването на папараците.

И така, въоръжени с обективи, те ни показват как изглежда младото семейство сега, далеч от замъците и приказните титли.

Много различни и все така едни и същи

На кадрите се виждат Хари и Меган, „въоръжени“ с лични предпазни средства точно така, както препоръчват всички в момента. Облечени в удобни ежедневни дрехи, с шапки на главите и ръкавици, трудно бихме разпознали светски персони номер 1 в Англия, особено по улиците на Лос Анджелис.

Единствено може би бихме се усъмнили от личната охрана, която неотлъчно следва както личния автомобил, така и самите Меган и Хари на техните разходки с куче.

Благотворителността не познава титли

Оказва се, че едно нещо със сигурност няма да се промени – желанието на Меган Маркъл и Принц Хари да помагат на хората в нужда.

Последната им изява е включването им в благотворителна инициатива за доставка на храна по домовете на нуждаещи се хронично болни, които не могат да си напазаруват, отбеляза CNN.

Херцогът и херцогинята за втори път влизат в ролята на доброволци към „Project Angel Food“, като сега разнесоха 20 пакета с маски и ръкавици.

Без излишен шум, без никаква суета.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duchess On A Budget (@duchessonabudget19) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Portal Estrelando (@portalestrelando) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари