IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилария Болдуин показа наедрялото си коремче

27 април 2020 14 50

„Преполовихме пътя“, пише съпругата на Алек Болдуин

Снимка: БГНЕС

Хилария Болдуин преполови бременността си. Съпругата на Алек Болдуин публикува снимка на наедряващото си коремче и написа, че вече е в шестия месец. На фотоса звездата позира по бельо и без грим.

На 6 април Хилария сподели новината, че отново е бременна само 5 месеца след като претърпя спонтанен аборт. Тогава тя беше в четвъртия месец и загуби дъщеричка. През април 2019-а г-жа Болдуин отново не успя да задържи бебето. Въпреки това, семейството не се отказа от създаването на пето дете и усилията им се увенчаха с успех.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Съпругата на Алек Болдуин сподели, че е бременна като публикува клип, на който се чува сърцебиенето на детето. „Ще оставя бебето да говори, за да изрази какво чувствам. Току-що научих, че всичко е наред и това малко същество е напълно здраво“, написа тя. 

Под публикацията веднага заваляха позитивни коментари от известни и неизвестни личности, които пожелаваха този път всичко да е наред с бременността и скоро да посрещнем още един Болдуин в света. Засега не се знае какъв пол ще е бебето или кога точно ще се появи то, но всички стискаме палци то да е добре. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Наскоро Хилария говори пред списание „People“ и призна, че веднага е усетила забременяването след двата неуспешни опита. „Знаех още преди да си направя теста. Правила съм толкова много пъти, че много добре знам какво е чувството“, казва тя. Добавя, че е изчакала да стигне четвърти месец, за да сподели новината с останалите си деца.

Въпреки че се е опитвала да запази бременността си в тайна, дъщеря ѝ Кармен вече е имала чувството, че нещо се случва с тялото на майка ѝ. „Дъщеря ми постоянно казваше, че коремът ми става все по-голям. Твърдеше, че съм бременна, но аз винаги сменях темата“. 

Хилария и Алек Болдуин имат общо четири деца – дъщеря Кармен на 6 и синовете Рафаел на 4, Леонардо на 3 и Ромео на 2 години. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари