IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган и Хари разказват подробности за себе си в книга

28 април 2020 10 40

Тя ще е готова на 11 август

Снимка: БГНЕС

Решението на херцозите на Съсекс да получат независимост от кралското семейство шокира по-голямата част от феновете на британската монархия.
Принц Хари и Меган Маркъл създадоха прецедент и разклатиха още и без това крехката слава на короната след многото скандали около принц Андрю. Те се превърнаха в бунтарите, които не се страхуват дори от кралица Елизабет Втора.

Съпрузите не са коментирали до този момент случващото се с тях и какво точно стана, за да се стигне до това тяхно решение. А това не е случайно. Смята се, че те правят това, за да го съберат в нова книга.

Според „Daily Mail“, херцозите са дали огромно интервю пред двама известни журналисти – колумнист, пишещ за Elle и редактор в американския „Harper's Bazaar“. Те са кръстили работния проект „Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry And Meghan“ и се очаква той да стигне до аудиторията на 11 август.

Очаква се тяхната обща биография да е дълга около 320 страници. В книгата херцозите на Съсекс ще споделят повече за живота си като членове на кралското семейство след сватбата им, проблемите с британските медии и какво ги е накарало да си тръгнат от Великобритания.

Сега Хари и Меган заедно със сина си Арчи живеят под карантина в Лос Анджелис. Техните бъдещи планове засега се пазят в тайна. До този момент съпрузите са обявили само за създаването на нов благотворителен фонд, който те нарекоха в чест на наследника си Арчи – „Archiwell“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари