IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тервел Пулев бори стреса с езда

29 април 2020 11 30

„Контактът с животни ми влияе положително“, споделя той

БГНЕС

Конете и ездата помагат на Тервел Пулев да се справи със стреса по време на пандемия. Това призна самият той в профила си във Facebook.

Боксьорът сподели селфи от конюшнята, на която е със своя кон.

„Социалната дистанция е в ход, но контактът с животни ми влияе положително на настроението и тонуса!“, написа той към кадъра, на който животното сякаш позира пред камерата.

Преди близо 2 седмици Тервел сподели, че ще съвместява тренировките в залата заедно с доброволческата дейност в една от болниците в София. 

Братът на Кубрат Пулев получи много похвали за своето решение и след няколко дни работа в различните отделения, сподели своите впечатления: 

„Заради периоди, като този още по-уверено казвам, че професии, като лекар и учител са от водещо значение за всяка нация. И би трябвало да са поставени на по-високо обществено уважение и почит. Също така се уверих, че място за паника и страх няма. Време е за премерени и адекватни действия, под насоките на специалистите“. 

Тервел благодари на д-р Иван Христов и неговите колеги за това, че са му гласували доверие. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари