IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи и Зейн очакват момиченце

30 април 2020 10 05

Слуховете около бременността на модела не спират

Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид и Зейн Малик очакват момиченце!

Според източник, двойката съвсем наскоро е разбрала за пола на първото си дете и е повече от щастлива от новината. „Всъщност, за тях нямаше голямо значение дали ще е момче или момиче, но вече нямат търпение да я посрещнат в света“, добавя близък до двамата пред TMZ.

Други хора от обкръжението на Хадид твърдят пред ET, че тя е бременна в петия месец, но все още крие всичко от медиите. За щастливата новина знаят само семейството и близките ѝ приятели. Новината за бременността се появи само ден след 25-ия рожден ден на моделката, която в момента е изолирана заедно с Малик, сестра си Бела и майка си Йоланда Хадид.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Джиджи отпразнува големия ден, публикувайки няколко снимки в социалните мрежи. Те послужиха като улики за феновете, които помислиха, че партито е било не само за рождения ден, но и за разкриване пола на бебето. Много почитатели първоначално направиха заключение, че детето ще бъде момче, защото бъдещата майка държи балон със синя връв.

Други пък заявиха, че всъщност двамата влюбени очакват близнаци – момче и момиче. „След като се събраха в края на миналата година, Джиджи и Зейн знаеха, че любовта им е нещо специално. Двойката и семействата им са изключително щастливи от бременността“, казват източници.

В интервю за телевизия Al Jadeed бащата на Хадид, Мохамед Хадид, заяви, че не е говорил с дъщеря си след като слуховете за бебе са се появили, но ще бъде много щастлив, ако всичко се окаже вярно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

„Нека да говоря първо с нея, защото не знам дали е вярно. Ако е, ще бъда щастлив, ако бебето и Джиджи са добре. Само това ме интересува“, казва той. Зейн и Джиджи започнаха връзка през 2015 година. Разделиха се през 2018, след което си дадоха втори шанс. Той обаче не продължи дълго и през януари 2019-а двамата отново сложиха край. Все пак, третият път е на щастие и в края на миналата година се събраха. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари