IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид е бременна

29 април 2020 09 46

Поне така твърдят множество медии отвъд океана

Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид и Зейн Малик ще стават родители!

Според TMZ, който цитира източници, близки до двойката, Хадид е бременна с първото си дете. „Джиджи е казала само на семейството си, защото все още е в ранен стадий на бременността“, казва източник. Той добавя, че двойката е напълно готова за семейство и нямат търпение за раждането.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Засега нито Джиджи, нито Зейн са потвърдили новината, но феновете вече започнаха да търсят различни улики в снимките им, които да потвърдят слуховете. В „доказателство“ се превърнаха дори и балоните, с които супермоделът и изпълнителят позират на скорошни снимки.

Поводът беше 25-годишният рожден ден на Хадид, но много от феновете забелязаха, че цифрите „2“ и „5“ са с различни връзки – синя и розова. Именно това породи още слухове, че партито не е било само за рожден ден, а и за разкриване пола на бебето. Някои фенове дори стигнаха до заключението, че Джиджи чака момче, защото тя държи балона със синята връв.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Хадид и Малик се събираха и разделяха на няколко пъти през годините. Преди коледните празници през 2019 година те отново решиха да си дадат шанс. През февруари те официално обявиха, че са двойка. 

Дали звездите скоро ще станат родители, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари