IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс губи килограми покрай карантината

2 май 2020 21 00

Сега певицата не може да се вижда с приятеля си

Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс сподели с феновете си в Instagram личните си преживявания по време на карантината. Певицата разказала, че покрай изолацията не може да се вижда със своя приятел – 26-годишния манекен Сам Асгари и това я огорчава.

„Преди няколко седмици се завърнах от Луизиана и сега се намирам под карантина. Не се виждам с моя приятел, а това ми се струва цяла вечност – написала 38-годишната звезда – Много отслабнах, понеже ми е страшно скучно...Сега не мога да си сложа дори панталонките, не ми стават. Ето какво става, когато тъгуваш по някого. Кой изпитва същото?“, попита тя.

Споделеното предизвика куп коментари в социалните мрежи и певицата бе подкрепена от феновете си, които я уверяваха, че изглежда прекрасно. Между другото, в началото певицата реагира доста несериозно на призивите да остане вкъщи. В средата на март тя публикува в Instagram снимка с надпис: „Говорете директно и разумно. Никога не ставайте по-тихи заради комфорта на някой друг. Говорете какво мислите, нека на другите да им стане неудобно.“

В коментарите тогава тя добави: „Неразделна част от смелостта... кара хората да се чувстват неудобно.“ Това обаче предизвика критики от последователите в социалните мрежи, според които подобни изявления са некоректни, тъй като светът се бори с пандемията от коронавируса и сега трябва да се мисли за комфорта на другите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 Публикацията бе изтрита, а по-късно Бритни призна, че е много наранена от обидите на хейтърите в социалните мрежи.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари