IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур и Брус Уилис борят скуката с танци

4 май 2020 14 40

Бившите съпрузи прекарват социалната изолация заедно

Снимка: Getty

Деми Мур и Брус Уилис намират различни начини, с които да се занимават по време на социалната изолация. Бившите съпрузи се намират в Айдахо заедно с трите си дъщери, а сегашната съпруга на актьора е в Лос Анджелис заедно с другите му две деца. Ема Уилис обаче побърза да успокои страстите и заяви, че няма нищо против съпругът ѝ да прекарва време с първото си семейство.

И явно Брус доста се забавлява, ако съдим по последното видео, публикувано от най-голямата му дъщеря Румър. В клипа се чува как тя казва на родителите си да се преструват, че се харесват. Тогава Мур и Уилис веднага започват да танцуват, колкото им позволяват възможностите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis) on

В началото двамата не показват толкова завидни умения, но само след няколко секунди се раздвижват и хореографията им е повече от добра. Зад кадър се чува как дъщеря им искрено се забавлява от движенията на родителите си. „Хайде, по-бързо, по-бързо“, казва Брус, а след малко към него и Мур се присъединява и 26-годишната им дъщеря Талула.

Актьорът от „Умирай трудно“ опитва да направи лунната походка на Майкъл Джексън, но дамите в къщата му пречат. „Не ми заставай на пътя“, казва той, подминавайки Деми и Талула. 

Семейството в момента се намира в Айдахо, където трите дъщери на Деми и Брус – Румър, Скаут и Талула, израстват. Към групата са се присъединили и приятелите на Скаут и Талула, както и няколко семейни приятели. По време на карантината всички те се забавляват с пижамени партита, рисуване и четене. 

Преди дни Скаут разкри, че Ема Уилис също е трябвало да бъде в къщата, но една от дъщерите ѝ е трябвало да отиде до болницата и това е попречило на пътуването. Тя добавя, че родителите ѝ наистина се забавляват заедно и времето с тях е истинско щастие. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари