IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скаут Уилис разказва защо Деми Мур и Брус Уилис са се изолирали заедно

23 април 2020 10 30

Втората съпруга на актьора е в Лос Анджелис

Снимка: Getty

Брус Уилис и Деми Мур предизвикаха огромен интерес с решението си да се изолират заедно с дъщерите си в Айдахо по време на пандемията от коронавирус. Двамата актьори са разведени от 2000 година, но запазиха приятелски отношения и никога не са криели привързаността си един към друг.

Все пак изолацията им заедно беше странна за всички, тъй като втората съпруга на Уилис – Ема, е заедно с двете им дъщери в Лос Анджелис. Феновете на звездата се питаха дали има нещо гнило в новия брак на актьора, но всъщност истината е съвсем друга.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski) on

Съвсем наскоро източници, близки до Ема споделиха, че тя е напълно спокойна и не вижда нищо лошо в това Брус и Деми да бъдат заедно. Сега, обяснение идва и от Скаут Уилис – 28-годишната дъщеря на двамата бивши съпрузи. Тя признава, че първоначалният изолационен план въобще не е бил такъв, но непредвидени обстоятелства са наложили раздялата между Уилис и второто му семейство.

„Втората ми майка трябваше да дойде тук с двете ми по-малки сестри“, казва Скаут в интервю. Тя добавя, че Евелин, която е на 5 години, е намерила медицинска игла в парка и е пробола с нея крака си. Затова Ема е трябвало да остане заедно с нея, за да я заведе на лекар, който да разбере дали иглата е била заразена с нещо.

„Баща ми дойде по-рано, а по-късно пътуванията станаха по-трудни и затова мащехата ми остана в Ел Ей заедно със сестрите ми“. Скаут допълва, че напълно разбира интереса на хората към родителите ѝ, но за нея те винаги ще си останат просто мама и татко. „Аз ги възприемам като странните ми родители, но за хората те са на съвсем друго ниво“. 

Домът в Айдахо, където в момента се намират Брус Уилис, Деми Мур и трите им дъщери, е същият, в който момичетата израстват. Актьорите искали да отгледат децата си далеч от шума на Ел Ей и да запазят личното им пространство. Скаут добавя, че в момента всички се чувстват чудесно и оценяват времето си заедно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

„Много е забавно да бъда с двамата си родители в къщата, където са ме отгледали. Те са много сладки и странни, такива, които ще видите през 90-те в малък град, в който искат просто да избягат от Ел Ей“. 

Снимки от семейната изолация се появяват през няколко дни в социалните мрежи, а преди седмица стана ясно, че най-малката дъщеря на актьорите – Талула, е обръснала главата си. На помощ в направата на нова прическа идва не кой да е, а самият Брус Уилис. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари