IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арчи стана на 1, Меган му чете приказка, а Хари снима

7 май 2020 10 30

Видеото е в подкрепа на организацията „Save the Children“

Снимка: БГНЕС

На 6 май Арчи Харисън Маунбатън-Уинзор навърши 1 годинка и родителите му Меган Маркъл и принц Хари решиха да почетат повода с четенето на детска книжка. Видео, публикувано в социалния профил на организацията „Save the Children“ UK, показва как херцогинята на Съсекс е прегърнала сина си и започва да разлиства книжката „Duck!Rabbit“.

Феновете веднага забелязаха, че Арчи доста е пораснал и изключително много прилича на принц Хари. Самият внук на кралица Елизабет II е заснел клипа и може да се чуе как се смее, когато синът му не внимава и се занимава с други неща. На няколко пъти най-малкият член на кралското семейство реши да вземе друга книга и да я пуска на земята, което очевидно го забавляваше.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Save The Children UK (@savechildrenuk) on

„Duck!Rabbit! с Меган, херцогинята на Съсекс (и Хари, херцогът на Съсекс, зад камерата), прочетена на сина им Арчи за неговия 1-ви рожден ден. Честит рожден ден, Арчи!“, се казва под публикуваното видео. От организацията „Save the Children“ добавят, че детският живот е сериозно повлиян от пандемията и чрез даренията си хората по света могат да помогнат на нуждаещи се семейства. 

Всички събрани средства по време на кампанията „Save with Stories“ ще бъдат използвани за осигуряването на хранителни ваучери, домакински продукти, обучителни пакети и защитни средства срещу вируса. 

Клипът с Меган и Арчи най-вероятно е заснет в САЩ, където в момента семейството прекарва социалната изолация. В края на видеото се чува как принц Хари казва „Краай! Йей! Браво!“. За рождения си ден синът на херцозите на Съсекс получи пожелания от кралицата, принц Уилям и Кейт Мидълтън, както и от Камила – съпругата на принц Чарлз. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing Archie a very happy first birthday today! ?

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари