IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари и Меган недолюбвани и от новите си съседи в Лос Анджелис

12 май 2020 08 40

Херцозите вдигали шум, а и ги гонели папараци

Снимка: БГНЕС

Не им върви на Меган Маркъл и принц Хари. Където и да отидат, скандалите ги следват. След като се преместиха в Лос Анджелис с надежда да заживеят спокоен живот далеч от кралските задължения, двамата искаха да бъдат като обикновените хора, но уви. Ето че техни нови съседи от елитния квартал в Бевърли Хилс, където в момента пребивават херцозите на Съсекс, се оплакват от присъствието им.

Beverly Ridge Estates е известен със своята изключителна ексклузивност и потресаващ вид на коректност. Все пак там живеят едни от най-големите звезди в киното и шоубизнеса, както и много милионери, които високо ценят спокойствието и конфиденциалността. Сред известните личности са Кейти Пери и Орландо Блум, Камерън Диас и Бенджи Мадън, Никол Кидман и Кийт Ърбан, Род Стюарт, Адел, Мила Кунис и Аштън Кътчър, както и много други.

Едни такива съседи, като принц Хари и Меган Маркъл, трябва да усетят истинския покой на такова място. Вече се знае, че новият дом, който населяват е на холивудския актьор и продуцент Тейлър Пери и е на стойност 18 милиона долара. Домът е разположен на хълм, разкриващ прекрасна гледка с дълъг път и е труден за папараците да направят снимки. Единственият вариант е да ги фотографират от въздуха.

Все пак съседът на херцозите – Стив Франкел, който е собственик на къща съвсем близо до имението, където принц Хари и Меган Маркъл наскоро отпразнуваха рождения ден на сина си Арчи, се оплака пред „The Mail on Sunday“, че тишината на елитния квартал е нарушена.

„В 05:30 сутринта хеликоптерите започнаха да прелитат над къщата. Ако това продължи, Хари и Меган ще имат големи проблеми със съседите си“, каза той. „Надяваме се папараците да се предадат след няколко дни.“ По думите му, както хеликоптери, така и дронове обикалят района, за да правят видеозаписи от горе.

Изданието отбелязва също, че най-вероятно в имението на Тайлър Пери двойката ще остане за кратко. Не е ясно дали Хари и Меган плащат наем или са гости на собственика на къщата. Стив Франкел оцени месечния наем на около 250 хиляди долара. „Това в настоящата ситуация херцозите на Съсекс едва ли могат да си го позволят“, добави той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steve Frankel (@stevefrankel90210) on

В момента херцозите се замислят за покупка на собствен имот в Калифорния и разглеждат различни варианти.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари