IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган и Хари живеят в дом за 18 млн. долара

8 май 2020 12 30

Имот, подходящ за кралски особи

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл напуснаха Великобритания, но все още се опитват да живеят като кралски особи. Двамата се установиха трайно в Лос Анджелис, но досега не се знаеше точно в каква къща прекарват социалната изолация. Само преди дни феновете за първи път надзърнаха в дома на двойката, благодарение на клип по случай рождения ден на Арчи.

Това обаче не беше достатъчно и хората искаха да научат още подробности за звездната къща. Според множество източници, принц Хари и Меган в момента живеят в Бевърли Хилс, а имението преди е било собственост на актьора Тайлър Пери. Най-вероятно имотът е под наем, тъй като няма данни за продажба.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Janelle (@royalreplimeghan) on

Внукът на кралица Елизабет II и съпругата му се ширят в осем спални, 12 бани, разполагат с невероятна гледка към Лос Анджелис и могат да се разхлаждат в собствен басейн. Сигурността им е подсигурена с охрана, която се грижи за целия звезден комплекс. 

Източници, близки до двойката твърдят, че Хари и Меган ще останат в имението на Пери, докато изолацията приключи и след това ще се преместят в новия си дом. Той отново ще бъде сред звездите на Холивуд, а съседи може да им бъдат Том Ханкс и Бен Афлек.

След като заживяха в Америка, Маркъл и Хари се опитват да избягват папараците и да отглеждат сина си Арчи далеч от светлината на прожекторите. На 6 май момченцето навърши 1 година и по този повод се появи видео, на което Меган чете една от любимите му книжки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Janelle (@royalreplimeghan) on

По време на Великден бившите кралски особи успяха да доставят храна на хора в нужда без да привличат много внимание към себе си. Акцията беше част от дейността на неправителствената организация „Project Angel Food“. Според източници, Хари и Меган все още искат да помагат на хората, независимо че вече не са част от кралското семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

М ( преди 3 години )
Защо не живеят , като обикновенни хора, а живеят като богаташи ? Простаци !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар