IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган продължава да не слуша кралица Елизабет, с Хари рискуват да се лишат от титлите

6 май 2020 21 00

„Мегзит“ свърши, но марката Sussex Royal още фигурира

Снимка: BGNES

Херцогинята на Съсекс продължава да не спазва заръките на кралица Елизабет Втора. Нейните рискови ходове заплашват семейството ѝ да се лиши от всичките си титли.

Фактът, че принц Хари и Меган Маркъл ще престанат да използват марката си Sussex Royal тази пролет, стана известен на 21 февруари. Бъкингамският дворец забрани на херцозите на Съсекс да включват думата „кралски“ в името на марката след „Мегзит“, тъй като това противоречи на британското законодателство.

Принц Хари и Меган Маркъл бяха принудени да изберат различно име за своята нестопанска организация, с която ще продължат да помагат на хората и света около тях. Избирайки името на благотворителната фондация, двойката се вдъхнови от своя наследник – бебето Арчи, което скоро ще навърши една година и така те кръстиха своя фонд Archewell.

„Мегзит“ приключи на 1 април. Принц Хари и Меган Маркъл вече изграждат нов живот в Северна Америка няколко месеца. Въпреки това забраната на кралица Елизабет за използването на марката Sussex Royal все още се игнорира. По-специално, Sussexroyal.com все още работи, а страницата в Instagram @sussexroyal не е изтрита.

Източници от близкия кръг на принц Хари и Меган Маркъл отбелязват, че дори когато се срещат лично с нови хора, двойката все още използва кралския префикс – „кралски“, а херцогинята на Съсекс умишлено и предизвикателно настоява, че акаунтът в Instagram и сайтът остават онлайн, дори ако информацията за тях не е актуализирана. Кралските експерти са съгласни, че тази провокация може да има неприятни последици. Бъкингамският дворец и в частност кралица Елизабет с едно волево решение могат напълно да лишат съпрузите от титлите им. Фактът, че принц Хари и Меган Маркъл възнамеряват да издадат истинска автобиография, в която ще бъдат разкрити много тайни на кралското семейство, допълнително подклажда огъня. За впечатляваща такса, разбира се.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари