IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери трепетно очаква първото си дете

13 май 2020 08 50

Изпълнителката показа видео от ултразвука

Снимка: БГНЕС

Кейти Пери и Орландо Блум се готвят да посрещнат първата си дъщеря заедно по-късно през лятото. Момиченцето обаче явно има чувство за хумор още преди да се е родило. Бъдещата майка сподели в социалните мрежи видео от последния си ултразвук, на което се вижда как г-ца Блум се опитва да раздвижи пръстите си.

Усилията ѝ се увенчават с успех и при вдигане на средния пръст. Разбира се, това не е умишлено движение, но пък накара много фенове да се усмихнат и със сигурност разсмя Пери. „Когато дъщеря ти ти покаже среден пръст от утробата, знаеш, че ще имаш много забавни майчински дни“, пише изпълнителката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Пери имаше доста натоварен уикенд, в който отпразнува и Деня на майката. Тя се появи във втората част от инициативата „The Disney Family Singalong“, в която известни личности се събират, за да изпеят най-известните песни от филми на Дисни. Кейти се облече в костюм на слон, за да изпълни „Baby Mine“ от Дъмбо.

Пред „Cosmopolitan“ бъдещата майка споделя, че Орландо Блум е доста грижовен и се опитва да ѝ даде нужното лично пространство по време на социалната изолация. „Той много добре знае, че при нас задачата е доста трудна и затова кара колело по няколко часа на ден, за да мога да си почина“. Разбира се, както всяка двойка, и звездите имат проблеми.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Пери признава, че с годеника ѝ се карат, но никога не оставят проблемите си нерешени. „В нашата връзка се опитваме да изгладим нещата чрез разговор“. Освен че очаква първата си рожба, Кейти скоро ще издаде и песен от новия си албум. Много от феновете смятат, че в нея ще участва и Тейлър Суифт, но засега това са само слухове.

Дали двете дами отново ще бъдат заедно в музикално видео, ще разберем на 15 май. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари