IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как дъщерята на Кейт Бекинсейл приема връзките ѝ с млади момчета

13 май 2020 14 50

Лили Мо Шийн е само с година по-млада от гаджето на майка си

Снимка: БГНЕС

В средата на април 46-годишната Кейт Бекинсейл бе забелязана с поредно ново младо гадже. След друг роман с младия комик Пийт Дейвидсън, който е на 26 години, този път актрисата реши да се довери на още по-млад артист – 22-годишен музикант. Нейното сърце успя да спечели канадецът Гуди Грейс, който е само с година по-възрастен от дъщерята на Кейт – Лили Мо Шийн. Съвсем скоро източници разказаха и как Лили се отнася към новия избраник на известната си майка.

„Дъщерята на Кейт прекрасно я познава, така че съвсем не се е учудила като е видяла майка си с Гуди – разказва източник, близък до звездното семейство пред „HollywoodLife“. – Тя приема това, което ѝ се случва и подкрепя майка си. Но като цяло това не я вълнува. Тя е достатъчно близка с майка си. Вече я е виждала с доста млади партньори и приема, че майка ѝ просто има такава млада и весела страна“.

Друг източник отбелязва, че в живота на Бекинсейл са настъпили безгрижни времена: актрисата иска да навакса с всичко, което е пропуснала в младостта, когато е гледала твърде сериозно на живота. „Тя се срещна с Майкъл Шийн когато бе на 22 години, а на 25 роди бебе.  А когато двамата с Майкъл се разделиха, веднага се впусна в нов брак. Затова сега иска да се наслаждава на връзките си и избира момчета, които няма да се опитват да я обвържат с брак“, отбелязва още източникът.

По-рано Кейт се срещаше още с 21-годишния Мат Райф, както и 30-годишния телевизионен водещ Джак Уайтхол.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари