IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рая Пеева вае тяло с японска гимнастика

13 май 2020 17 50

Актрисата прави интензивни планкове

БГНЕС

Японска гимнастика е тайната на Рая Пеева за перфектна фигура по време на изолация. Актрисата е намерила начин да извае тялото си, докато си стои #ОтговорноВкъщи, като прави интензивни планкове.

Звездата разкри, че тренира вече от три седмици и усеща резултатите. Те са до 30 минути на ден и не изискват кой знае каква подготовка или оборудване.

„Става въпрос за интензивни планкове със само по 10 секунди почивка. След това едва ходя, но дава резултат“, разказа Пеева пред бТВ.

Преди извънредното положение Рая правела предимно йога, но след като движението започнало да ѝ липсва, въпреки разходките с кучето, решила да започне японската гимнастика.

По думите на актрисата, която живее на семейни начала с Явор Бахаров, коронавирусът и мерките заради него са я накарали да оцени много неща в живота. По думите ѝ, работата и родителите са онова, което най-много ѝ липсва по време на изолация.

„Трябва да ги пазим и аз затова не съм се виждала с майка ми и баща ми вече от два месеца“, казва още тя. 

Рая Пеева разкри, че скоро ще зарадва почитателите си с нов проект. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари