IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Уилям се сдобрили покрай коронавируса

14 май 2020 08 30

Болестта на баща им, рождените дни на децата са довели до помирение

Снимка: БГНЕС

Малко вероятно е „Великолепната четворка“ в лицето на херцозите на Кеймбридж и херцозите на Съсекс някога да се събере отново, но няма нужда да се губи надежда за помирение между принц Уилям и принц Хари.

Според източници, близки до кралското семейство, неочакваната комбинация от пандемията на коронавирус, рождените дни на кралските бебета и откриването на COVID-19 при принц Чарлз доста са сближили братята и това ги е накарало да забравят за всички обиди, поне за известно време.

„Очевидно между тях винаги е имало голямо несъгласие, но отношенията им се подобряват и знам, че Уилям и Хари поддържат връзка по телефона“, заяви кралският експерт Кейти Никхъл пред „Entertainment Tonight“. „Те са се свързвали с видео разговори повече от веднъж, празнували са много рождени дни в семейството.“ Мисля, че болестта на принц Чарлз също накара братята да вдигнат телефона и да започнат отново да си говорят.“

Като цяло, според Никхъл, отношенията между херцозите и съпругите им са станали по-малко напрегнати, тъй като са били в различни части на света: „Херцозите на Съсекс може да се наслаждават на новия си живот, а херцозите на Кеймбридж могат да се върнат към старото, без драма, всекидневие, което очевидно остава зад кулисите. Мисля, че Кейт и Уилям в известна степен усещат липсата на Хари и Меган или поне определено им липсват времената, когато Хари е бил наоколо.

И въпреки широко разпространеното убеждение, че принц Хари не е много щастлив извън родната си Великобритания, Кейти настоява, че се радва на своята нова свобода и нов живот: „Сега те могат да направят всичко по свой начин.“, коментира още източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари