IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел се преобрази, а има ли човек до себе си?

15 май 2020 17 50

Певицата изглежда в най-добрата си форма и се наслаждава на живота

Снимка: БГНЕС

Преди осем месеца 32-годишната Адел съобщи за развода си с бизнесмена Саймън Конеки. Двамата запазиха добрите си отношения и отглеждат заедно 7-годишния си син Анджело. 

След като промени изцяло визията си, феновете на певицата са уверени, че нейната трансформация е свързана с личния ѝ живот и именно тя е повлияла на цялостното ѝ съвършено различно амплоа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Звездата отбелязва, че главните приоритети в живота ѝ винаги са били здраве и самочувствие. Сега изпълнителката се намира в най-добрата си форма и се наслаждава на живота, в който обаче засега няма никой, освен семейството ѝ.

„Адел е напълно щастлива да бъде сама. На нея не ѝ е нужен мъж, за да бъде щастлива. Сега за нея е важно да е  майка и да се занимава с музика, разказва източник, близък до звездата пред „HollywoodLife“. – Тя не търси романтика, тъй като сега работи над най-добрата своя версия, но ако се появи някой, така да бъде“.

Певицата общува добре с бившия си съпруг, който също така ѝ е съсед. Екссъпрузите решиха да не се отделят и в пряк и в преносен смисъл, за да им е по-лесно да отглеждат Анджело – „Синът за тях е най-важният на света – отбелязва източникът – Начинът, по който цивилизовано си общуват е достоен за възхищение.“

Адел активно работи над себе си и все още не може да свикне с новото си отражение в огледалото. Затова тя с голямо удоволствие дава пари за нови вещи, както за всекидневни рокли, така и за такива, които са за червени килими.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари