IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Бел със собствена козметична линия

20 май 2020 08 50

Ще си партнира с известна марка

БГНЕС

Подобно на много свои колежки, Кристен Бел стартира ново начинание. Актрисата обяви, че влиза в бизнеса с козметика, като ще създаде своя линия за грижа за кожата.

Русокосата звезда обяви, че ще си партнира с марката Lord Jones, чиито продукти използва много често, за да създаде козметиката „Happy Dance“.

Очаква се продуктите да бъдат пуснати на пазара през есента на 2020 г.

„За първи път открих козметиката на Лорд Джоунс преди близо две години и оттогава ги използвам“, казва Бел и признава, че в началото била доста скептично настроена към тях, докато не ги изпробвала.

„Ще направим линия, която да бъде достъпна за по-широка аудитория. Тя ще е на по-ниски цени, но същевременно качествена като всичко от марката на Лорд Джоунс“, обяснява още Кристен.

Линията на актрисата е предназначена за майки и всички други жени, които вършат по няколко неща едновременно за деня и нямат време да се погрижат за своята кожа.  

Бел още крие на какви съставки ще разчита за продуктовата гама. По думите ѝ, жените не бива да пренебрегват грижата за кожата вкъщи, която трябва да върви ръка за ръка с някои процедури в салона, от които имат нужда. 

Преди да съобщи новината за новия си проект, Бел подкрепи своите съдружници, като помогна за раздаването на специални кремове на здравните служители, работещи в болница в Манхатън. Дарението за работниците на първа линия, чието състояние на кожата се променя заради предпазните маски и шлемове, е на стойност 360 000 долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари