IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Меган Маркъл и принц Хари отбелязаха втората си годишнина?

23 май 2020 13 30

Двамата са се насладили на деня семейно, направили са равносметка

Снимка: БГНЕС

Една от най-любопитните сватби в историята на кралското семейство във Великобритания бе тази на Меган Маркъл и принц Хари. Двамата положиха клетва един пред друг на 19 май 2018 г., а събитието бе следено в целия свят. Милиони зрители гледаха на живо сватбената церемония в параклиса „Свети Георги“ в замъка Уиндзор.

Около година след тържеството двамата се сдобиха с дете – малкия Арчи, а година по-късно на Меган и Хари се наложи да отбележат скъпия ден в по-различно време, заради пандемията от коронавируса.

Двамата вече не са във Великобритания, заради „Мегзит“, а също така не могат и да направят голямо парти, тъй като е момент на изолация.

„В разгара на карантината можете да очаквате, че всичко ще бъде доста скромно“, каза кралският експерт Кейти Никхол пред „Entertainment Tonight“. „Както ми казаха, това ще бъде семеен ден. Вероятно момент да помислят какво е забележителното през последната година. Няма големи събирания. Те определено няма да отидат никъде. Те не могат да отидат никъде.“ Така става ясно, че херцозите на Съсекс са изкарали деня в дома си в Бевърли Хилс.

„Те просто искат да се насладят на компанията си един на друг, да прекарат този ден заедно“, продължи кралският експерт. – „В момента те работят много, но си мисля, че ще прекарат деня с изключени компютри, ще намалят времето пред екрана и просто ще се насладят на момента като семейство... За тях тази година беше много стресираща, така че сега те могат да си поемат дъх“.

Съвсем скоро стана ясно, че на принц Хари и Меган Маркъл ще се наложи да върнат на данъкоплатците на Великобритания близо три милиона паунда, защото са правили ремонт на Фрогмор хаус с държавни пари и ще трябва да ги върнат. Според източник на сп. „People“, Хари и Меган са започнали да си връщат дълговете.

Представители на херцозите и Бъкингамския дворец отказали да дадат подробности около финансовите трансакции, а според източник на „Mail on Sunday“ този процес можело да отнеме повече от десет години.

Освен това съпрузите все още плащат за наема на къщата (22 хиляди долара на месец), тъй като планират да останат там по време на краткосрочните си посещения в Лондон.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари