IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари подари на Меган Маркъл пръстен за годишнината, тя го изненада

22 май 2020 17 50

Съпругата му го трогнала с любовно послание, поднесено в картичка

Снимка: БГНЕС

От сватбения ден на принц Хари и Меган Маркъл минаха две години, а на 19 май те отбелязаха скромно годишнината, след като пандемията от коронавирус не им позволи да направят по-голямо тържество.

Двамата си дадоха клетва в замъка Уиндзор пред целия свят, а сега в Лос Анджелис херцозите на Съсекс решиха да посветят време на себе си и малкия Арчи. Те живеят в огромното имение на Тейлър Пери, разположено в престижния Бевърли Хилс като доста звезди се превърнаха в техни нови съседи.

По думите на източник, двойката така и не е направила голям празник, за да отбележат семейната годишнина. Едва ли и подаръците им са били огромни, тъй като те имат финансови затруднения, сред които и 3-милионен дълг към Великобритания, който може да плащат дълги години.

Все пак изненади е имало. „Меган направи картичка за Хари и написа красиво, сантиментално послание в нея, изразявайки любовта си към него“, заяви доверен източник пред „Us Weekly“. „Хари изненада Меган с огромен букет от рози и пръстен, който тя обожава.“

Малко по-рано херцозите на Съсекс отпразнуваха и първия рожден ден на малкия си син Арчи. По думите на източника, родителите устроили за него малък домашен празник, като Меган изпекла тестени изкушения, а Хари помогнал да украсят къщата и да надуят шарени балони.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари